Zuivering

De lever reinigen met olijfolie Er is zo'n mythe: ooit heeft Titan Prometheus vuur gestolen van de goden van Olympus voor mensen. Ze besloten de onbeschaamde te straffen, vastgeketend aan de rots, waar dagelijks de adelaars zijn lever pikten.

Lees Verder

Behandeling en reiniging van gewrichten met rijst: volksrecepten voor thuisgebruik Rijst is een van de oudste en meest waardevolle granen. In zijn chemische samenstelling is er een enorme hoeveelheid voedingsstoffen en biologisch actieve stoffen.

Lees Verder

11 beste producten voor het reinigen van het lichaam Om het lichaam te reinigen, is het niet nodig om medicijnen of speciale supplementen te nemen.

Lees Verder

Reinigen van de lever volgens de methode van Malakhov Gezien het feit dat de lever een biologisch filter is dat tientallen verschillende functies vervult, is de gezondheid ervan uiterst belangrijk. Het hangt af van hem de spijsvertering, metabolisme, bloedcirculatie, immuniteit.

Lees Verder

Voedsel reinigen als middel om het lichaam te reinigen Onjuist dieet is een van de belangrijkste redenen voor de ophoping in het lichaam van gifstoffen en resterende metabole producten, en bijgevolg veel ziekten.

Lees Verder

De lever reinigen met bieten Het reinigen van de lever met bieten is een vrij zachte manier om de lever te reinigen. Vooral als het om een ​​of andere reden niet mogelijk is om reinigingsprocedures te gebruiken, probeer dan de lever met bieten te reinigen.

Lees Verder

Darmen reinigen met lijnzaad De darm is de basis van de menselijke gezondheid. Wanneer het slaagt, neemt de immuniteit af, verschijnen ziekten van het spijsverteringskanaal en andere ziekten, vergezeld van metabole stoornissen.

Lees Verder

Darmreiniging door Malakhov Reiniging van het lichaam. De meest effectieve methoden Het menselijk lichaam is ongewoon sterk en stabiel. De moderne samenleving heeft het normale leven van mensen echter zo vervormd dat de levensduur aanzienlijk is verkort.

Lees Verder

Populaire Categorieën