Diëten

Dieet 5-tabel: wie laat dit dieet zien? Dieet 5 tafel is een gezondheidsvoedsel. Ze heeft niets te maken met diëten voor gewichtsverlies. Dieet 5-tafel werd bijna honderd jaar geleden ontwikkeld door arts Pevzner, maar tot nu toe schrijven artsen dit dieet aan patiënten voor.

Lees Verder

Atoomdieet Atoomdieet wordt ook wel de 'Zwitser' genoemd. Een soortgelijk voedingssysteem werd beschreven in het beroemde tv-programma van Elena Malysheva. Dit dieet is populair geworden vanwege de eenvoud.

Lees Verder

De essentie van het Kremlin-dieet. Het belangrijkste principe van het Kremlin-dieet is gebaseerd op het verminderen van de menselijke inname van koolhydraten. Koolhydraten voorzien het lichaam van energie, en met een overmaat ervan wordt het verwerkt en opgeslagen als vet.

Lees Verder

Wat is de essentie van het Japanse dieet? Dit is een stroomschema van twee weken voor een zeer strikt menu dat geen afwijkingen, wijzigingen en toevoegingen toestaat. Zout, suiker, alcohol, gebak en bakkerijproducten, sauzen en kruiden zijn volledig uitgesloten van het dieet.

Lees Verder

Kremlin-dieet Het Kremlin-dieet is een van de beroemdste ter wereld en wordt door de meeste vrouwen gebruikt. En hoewel de beoordelingen over haar nogal tegenstrijdig zijn, belet dit haar niet om een ​​leidende positie in te nemen tussen andere diëten.

Lees Verder

Gerstdieet Gerstpap - een gerecht dat bekend is bij de kleuterschool. Parelgort gebruiken voor de opmerkingen van de opvoeder dat dit een zeer nuttige pap is, hadden we geen idee hoe waar de informatie is.

Lees Verder

Kremlin-dieetrecensies (44835 keer gelezen) Dit onderwerp is bedoeld voor beoordelingen over het Kremlin-dieet en bespreking van het dagelijkse dieet om gewicht te verliezen bij dit dieet / toediening Ik gebruik nu zes maanden het Kremlin-dieet.

Lees Verder

Dieet voor de 2e bloedgroep De tweede bloedgroep, zoals in dit systeem wordt geloofd, ontstond in een tijd waarin de mensheid van een nomadisch leven overging naar een geregeld leven en begon te boeren, daarom worden de eigenaren "boeren" genoemd.

Lees Verder

Populaire Categorieën