Lijst van ziekten

Wat is verboden en mag doen met osteochondrose? Osteochondrose is een veel voorkomende aandoening die de wervelkolom beïnvloedt. De belangrijkste contra-indicaties voor osteochondrose - hef geen gewichten op en kom niet aan.

Lees Verder

Het klinische beeld van tandvleeskanker en behandelmethoden voor verschillende stadia Tandvleeskanker is een gevaarlijke ziekte die zich in de mondholte ontwikkelt. Neoplasma zonder adequate therapie is dodelijk.

Lees Verder

Maligne tumor Maligne is de tumor die zeer gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid van de mens, met de dood tot gevolg. Van een dergelijke definitie en impliceert de naam.

Lees Verder

De negende maand van de zwangerschap is de 9e maand van de zwangerschap, als u op de maankalender rekent, waarin 28 dagen dit 33, 34, 35, 36 verloskundige weken zijn. Voor het ontmoeten van een beetje is niet veel tijd. Sommige vrouwen bevallen in deze maand van baby's.

Lees Verder

Breuken van het ellebooggewricht: soorten, symptomen, behandeling, revalidatie Het ellebooggewricht heeft een vrij gecompliceerde structuur. Het gepresenteerde deel van de bovenste ledematen wordt gevormd door de radiale en ulnaire botten, die zijn verbonden met het humerale weefsel.

Lees Verder

Populaire Categorie├źn