Gewichtsverlies diëten

Dieet voor de billen en dijen - de basisprincipes van voeding Het dieet voor de dijen is ontwikkeld door de Britse voedingsdeskundige Rosemary Conley.

Lees Verder

Dyukan-dieet Fase 1 - Aanval gedurende een weekmenu met recepten Als uw gewicht boven de norm ligt, zal het dieet van Dyukan u helpen er vanaf te komen. Fase 1 is de fase waarin eiwitproducten en zemelen het vetverbrandingsmechanisme opstarten.

Lees Verder

Koolhydraatvrij dieet Beschrijving geldt voor 07/08/2017 Effectiviteit: 3-4 kg gedurende 1 week Datums: vanaf 2 weken Voedselkosten: 2800-4500 roebel gedurende 7 dagen Wat is een koolhydraatvrij dieet?

Lees Verder

Dieet voor de luie "minus 12 voor 2 weken" Een slank mooi figuur willen hebben, extra kilo's willen verliezen, niet alle afslankingen kunnen serieuze inspanningen leveren om aan het dieet te voldoen of verboden voedsel weigeren.

Lees Verder

Beoordelingen over het dieet Maggi Hallo allemaal! In augustus zat ik op dit dieet, minus 9 kg. Ik ben maandag opnieuw begonnen, ik weet niet of ik het kan nemen. Hoewel ik weet dat alleen de eerste 4 dagen moeilijk zijn, dan went het lichaam eraan. GOED GELUK. Ik zit voor de tweede keer.

Lees Verder

Sportdieet Sportdieet - een volwaardig dieet, ontworpen voor mensen die actief betrokken zijn bij verschillende sporten.

Lees Verder

Dieet van Mirimanova Catherine In bijna alle bestaande voedingssystemen en diëten zijn de voorwaarden om af te vallen de beperkingen en de afwijzing van verschillende schadelijke, maar zoveel favoriete lekkernijen - snoep, gebakken, enz.

Lees Verder

Populaire Categorieën